Alcudian rannalla

Toukokuun alussa matkustimme isolla kahdentoista hengen porukalla viettämään parin ystävämme syntymäpäiviä Mallorcalle. Sään suhteen olimme onnekkaita, sillä edellisellä viikolla oli lämmintä ollut vain noin 12 ja sadellutkin oli useampana päivänä. Meidän lomallamme mittari näytti 21-30 asteen väliä eikä sadepäiviäkään osunut kohdallemme. Vain allas- ja merivesi oli viileää, mutta sitäkin virkistävämpää lämpöiseen päivään.

Lomakohteemme oli Alcudiassa, joka on oikea unelma rantakohde. Kilometreittäin valkoista pehmoista hiekkaa ja edessä turkoosi meri. Lapsia ajatellen ranta on mitä mainioin, sillä ranta syvenee todella loivasti. Meidän rantapäivät kuluivat mukavasti rantaleikeissä, simpukoita keräillen ja uiden.

Hotellimme oli aivan rannalla, mikä mahdollisti rantaelämän pienen lapsen kanssa todella kätevästi. Välillä kun on päästävä syömään, juomaan, vessaan jne. Täytyy muuten vielä todeta, että nyt ensimmäistä kertaa all inclusive -matkalla olleena, voin suositella sitä lämpöisesti lomalle lapsien kanssa. Niin helppoa ja stressitöntä, kun se nälkä ja jano saattaa (ja on!) olla milloin sattuu!

Matka oli kyllä ihana startti kesään. Tosin Suomen kesä ei ehkä ole näyttänyt nyt sitä parastaan, kylläkin tyypillisintä sellaista. Koska rakastan lämpöä ja aurinkoa ja sitä haluan myös lomallani, olemmekin varanneet pari matkaa lämpöön tuleville kesälomapätkille. Pitäisi siis olla takuuvarmaa aurinkoa tiedossa. Ihan harmittaa, kun tyttönikin ihmettelee, eikö tänä kesänä täällä Suomessa pääse ollenkaan uimaan!

Alcudiassa on myös ihana vanhakaupunki, josta voisin myöhemmin myös laittaa tänne kuvia tulemaan.

Juhannus se kolkuttelee kohta ovia ja minä vielä sairastelen. Taitaa mennä juhannus kotona vietellen..

Mukavaa viikkoa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s